ENDLESS POOL

Maak kennis met de Endless Pool Elite, een zwemmachine met tegenstroming die een revolutie betekent voor zwemtraining

Zwemslag analyseren

De Endless Pool biedt trainers en zwemmers een unieke en mogelijkheid om elk element van hun zwemslag te analyseren, terwijl zowel de trainer als de atleet onmiddellijk realtime feedback krijgen via meerdere aanpasbare camera’s en spiegels.

Daagt de beste zwemmers uit

De Endless Pool maakt gebruik van een motor van 7,5 PK en haalt een snelheid van 54 sec./100 meter. Endless Pool Elite biedt je de snelste, vloeiendste zwemstroming van alle zwemmachines.

Met een zwemzone van 2,44 x 4,27 en twee op maat gemaakte propellers aangedreven door een afstandsbediening, daagt de Elite zelfs de beste zwemmers uit.

Ultra vloeiende stroom

De op maat gemaakte afvoer produceert een waterstroom die breed, diep en vloeiend is. Door twee propellers aan elke kant van de lange retourkanalen wordt het water in de juiste richting gebracht, alvorens het in de behuizing van de aandrijving terechtkomt. Hierdoor krijgt het water voldoende tijd om de meest optimale richting aan te nemen en wordt er een ultra vloeiende stroom geproduceerd.

Zwemslag direct bijstellen

Met de Elite kan je trainer de huidige snelheid verhogen naar het tempo van een wedstrijdzwemmer — exact zien wanneer en hoe zijn slag afbreekt — en die bijstellen. Onmiddellijk. Dat gaat niet zo makkelijk als je drie banen verder van een zwembad van 50 m ver moet roepen.

Uithouding zonder keerpunten trainen

Zwemtraining in een Endless Pool is als zwemmen in open water – geen keerpunten, niet stoppen en een vloeiende, constante waterstroming.

De zwemstroming van de Endless Pool is breder dan je lichaam en dieper dan je slag. Hierdoor is het een comfortabele, rivierachtige stroming om tegen te zwemmen. Aangezien er geen keerpunten zijn, krijgt je een beter gevoel van wat ‘uithouding’ in open water echt betekent.

Alle niveaus en iedereen

Zwemmers van alle niveaus kunnen genieten van een training in de Endless Pool. Via onderwaterspiegels kan je elke slag zien en onmiddellijk verbeteringen aanbrengen. Perfect voor spierherstel en training van het uithoudingsvermogen.

Door regelmatig te trainen in een Endless Pool zal je al snel een nieuw persoonlijk record bereiken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.