Personal Training

Uw zwemtechniek kan eindeloos worden verbeterd. Wij bieden zwemanalyses aan, geschikt voor recreatieve- en wedstrijdzwemmers, open water zwemmers en triatleten.

Personal Training

Swiminstitute is een high performance concept met oprichter en voormalig Deens topsporter en coach Ricky Jørgensen.

Aan het Swiminstitute zijn verder o.a. Wieke Hoogzaad en Shannon Rollason verbonden.

Swiminstitute geeft allround training in 3 verschillende zwembaden:

  • Analyse en techniek training in de Endless pool.
  • Reguliere trainingen in het 25-meter binnenbad en/of het 50 meter buitenbad.
  • Zowel het 25- als het 50-meterbad zijn uitgerust met Mylaps !

Endless Pool Training

Swiminstitute is een high performance concept gericht op het perfectioneren van de zwemtechniek. Swiminstitute is uitgerust met het topmodel (de elite) van Endless Pool en voorzien van het Swimpro camera en software systeem: de gouden standaard in zwemanalyse technologie.

Werken aan techniek

In de Endless Pool kunt uw techniek eindeloos worden verbeterd. Wij bieden diverse zwemanalyses aan, geschikt voor recreatieve- en wedstrijdzwemmers, open water zwemmers en triatleten. Dankzij ons professionele onderwater camerasysteem en software pakket worden uitgebreide analyses gemaakt waarvan je de beelden uiteraard meekrijgt. Tijdens het zwemmen in de Endless Pool krijg je direct feedback op je zwemtechniek en dankzij de aanwezige spiegels op de bodem van het bad, kun je direct resultaat zien.

Zwemmers en Triatleten, van analyse tot sporttest

Swiminstitute biedt diensten aan geschikt voor zowel de pure zwemmers als triatleten. Via onze partner Wiza sport kunt u ook trainingsbegeleiding en sporttesten ondergaan. Ofwel, voor al uw (top)sportvraagstukken kunt u bij ons terecht!

Fitness en cardio

Ons instituut biedt u ook de mogelijkheid gebruik te maken van fitness en cardio toestellen. Wij gebruiken deze toestellen als ondersteuning voor uw zwemtraining.

Swiminsitute Endless Pool

Onze Personal Training is gebaseerd op uw doelen. Via directe feedback is uw leercurve optimaal.

Personal Zwemtraining

Swiminstitute is dé training partner voor zwemmers en triatleten die hun prestaties naar een topniveau willen halen. Wij helpen om je zwemtechniek te verbeteren, conditie op te bouwen en om jouw gestelde doelen te bereiken.

Swiminstitute Endless Pool

De Endless Pool werkt als een onderwater windtunnel waarbij u goed merkt wanneer u onnodig weerstand biedt aan het water. Een unieke manier om uw techniek te perfectioneren!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.